søndag 9. desember 2012

I høyden

Ting tar tid med jobb, familie og småprosjekter. Det er ikke så lett å male og pusse med to små rundt bena. Men endelig er det slutt med å bruke stua som soverom. Hovedgrunnen for soveromprosjektet var at vi trengte mer skapplass siden vi ikke har mer veggplass om vi vil sove i rommet også. Så nå ligger vi og svever…
Soverom1
Vi har bygd dobbelsenga oppe på kjøkkenmoduler. Jeg så dette i et gammelt rom 123 blad jeg hadde liggende. Om jeg husker rett var det for å få mer ut av en 1 romsleilighet, men det passer på et trangt soverom også.
Nytt soverom2
Egentlig kunne jeg tenke meg walk in garderobe. Men for oss som i grunn heller trenger flere soverom er det helt uaktuelt. Da fikk det heller bli dette “Titt inn skapet” til mine klær. (For bildets skyld er det ganske tomt.)
Titt inn klesskap
Tapetserte midtskapet og satt inn to stenger slik at jeg kan henge klærne i to høyder. Får plass til litt mer på den måten. Tidligere hang alle kjolene og skjørtene  på en kraftig knaggrekke bak døra. Det tok mer og mer plass og det ble vanskligere å åpne døra.

Drhndtak
Lær får jeg vist ikke nok av. Lagde nye håndtak til de fem dørene som trengte det. Og så så jeg hylla i rom 123 sist måned og da måtte jeg bare lage den også. For tiden med litt julestæsj. Og til høyre er en lang bildelist med barnehagebildene på som ikke er med her.

Hylle
Jeg funderte lenge hva slags gardiner vi skulle ha. Egentlig ville jeg ikke ha gardinstang, men når jeg kom på at jeg kunne bruke en kvist fra hagen ble både jeg og mannen fornøyd. Hvite, tynne gardiner sammen med en lystett rullgarin ble topp. Og så Happy Lights da…
Gardinstang

4 kommentarer:

 1. Kempesmart! Må vere godt å få igen soverommet:-)
  Har virkeleg sansen for gardinstanga og lærreimene på hylla. Tøft!
  Ja, hadde vore hivens med eit walk in closet, men her manglar me også eit soverom så det er nok ikkje aktuelt:-) Blir fort kaos med kle, eg er vel ikkje flink nok til å rydde og kaste....
  No skal me snart på nissefest:-) Ho, ho

  SvarSlett
 2. Så utrulig kreative dere er,og eg veit godt korleis det er å sove i stova,det gjorde vi ganske lenge men må sei eg var glad når vi fekk et soverom igjen,vi lagde om ein bod til soverom for å få plass,synest dere har fått det til på ein kjempeflott måte og dei lærreimene er jo så flotte,knallfint dei som står jul på:)stilige gardinstang og fineste HAPPY lightsa,kunne tenkt meg dei i kvart rom,hihi:)
  Ein fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. så fint det ble!! Kjempemange gode ideer her altså!!:)

  SvarSlett
 4. ps. hvor kjøper du lærreimer henn da?

  SvarSlett