onsdag 23. oktober 2013

Et barnevennlig tips

Her går ting vegg i mellom til tider. Puter flyr gjennom rommet og sofabordet brukes både til det ene og det andre både med og uten tillatelse.
Snart står advent for tur og som familer flest ønsker vi å lage tradisjoner som feks det å tenne adventslys. Men med tre små under 4,5 år går ikke alt etter planen og vips må jeg eller mannen komme en eller annen til unsetning. Da er det fryktelig lett å glemme brennede lys på bordet.
Her i huset blir det elektriske adventslys i år og kanskje de 2-3 neste årene. Fant disse på IKEA i en to pakk til 29 kr.
Adventsstake med lys
AdventslysB
Jeg har forresten sydd meg et nytt teppe til sofaen for endringens skyld. En pappmasje luftballong har jeg også laget. Har fått litt dilla på flyvende ting og tang.

3 kommentarer:

 1. Skjønner deg veldig godt,levende lys er nesten bare slik eg tørr å ha på når det er kveld og dei er i seng så elektriske lys er kjempelurt:)
  Ønsker deg ein fin dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett
 3. Så smart! :) Fine er de også!

  SvarSlett