tirsdag 26. november 2013

Ventetid

Å, som jeg gleder meg til tiden framover. Julemys og litt pyssel.
Egentlig mente jeg at vi skulle vente enda et år med kalender. Men så fikk jeg både ideen og ånden over meg. Vi starter med en aktivitetskalender. Aktivitetene ligger i en eske under planketreet sammen med en bitte liten sjokkoladebit og en juletrepynt. Fra å gå fra et tomt tre 1. des skal treet bli fylt med pynt, en for hver dag.

Julekalende2
Slik vil den se ut på julaften.
1 
Og sånn ser den ut 1.desember.
aktivitetskortB
Aktivitetene vi skal gjøre sammen er:
Lese julebøker, se julefilm, lage julekort, male på lærret, bake pepperkaker, pynte pepperkaker, lage marsipankuler, lage lussekatter, bygge lego, bygge med brio, gå på kino, besøke Voll gård, lage bilbane med teip og leke, lage fly av klesklype og ispinne, perle, lage dukketeater og gå på skattejakt ute med lommelykt.
Kortene legges i dag for dag sammen med pynten og kanskje en liten bit sjokolade. På den måten kan vi velge aktivitet etter dagsformen på både oss og de små.
Julekalender

5 kommentarer:

 1. For en fantastisk flott kalender!
  Og jeg liker idèen med aktiviteter i stedefor gaver :)
  Her blir det en liten godisbit til hver av guttene i kalenderen, ikke det at godis er det de bør starte dagen med liksom,.. godt det bare er i desember ;)
  God førjul!
  Klem

  SvarSlett
 2. Dette syns jeg var en kjempefin kalender og en strålende idé! Ikke fint når adventskalenderen blir styggere og styggere fram mot jul. Genialt å lage en kalender som pynter treet så det er flott og ferdigpyntet når julen er her :)

  SvarSlett
 3. For en utrolig fin og morsom kalender! Bloggen din er virkelig nydelig og inspirerende.

  SvarSlett
 4. Så flott den var! Blir så imponert over slike forseggjorte kalendera! Klem

  SvarSlett